SiSC Tutoring Dăm skip restanțelor împreună!

Cel mai frumos sentiment din următorul episod al poveștii tale este cel că trăiești. Experimentezi, cu mic, cu mare, bucurându-te de tot ce are să îți ofere începutul studenției, indiferent de balaurii despre care probabil începi să auzi în jurul tău.

Cumva, unul dintre ei se întâmplă să fie… sesiunea?

După multe cafeluțe la care ai împărtășit momente minunate alături de noii tăi colegi, încerci cumva să te mobilizezi recapitulând toată materia și nu știi de unde să începi? Sau poate nu îți amintești o parte din subiectele dificile abordate la orele de curs și vrei să ai parte de un recap înainte de episodul final al sezonului

Stai fără grijă! Protagonistul sesiunii tale și-a făcut apariția, nimeni altcineva decât SiSC Tutoring, proiectul mult iubit de studenți!

Un mic spoiler ...

Acest serial, ce urmărește lipsa restanțelor în sesiune, este bianual, în ediție limitată, chiar și în perioada reevaluărilor! Regizorii sunt voluntarii din jurul tău care colaborează cu cei mai îndrăgiți actori, profesorii sau foștii studenți. Împreună pun pe ecrane o serie de consultații eficiente la materiile care creează dificultăți în fiecare semestru.

Fie că vrei să urmărești note de cinci sau zece, metodele eficiente de predare îți vor pune cunoștințele în prim-plan și îți vor oferi siguranță și liniște în recapitularea noțiunilor pentru examene. Mai mult, vei putea lua parte la discuții captivante, care au ca rezultat apariția unor noi idei pentru rezolvarea anumitor probleme sau exerciții.

Ore de maximă audiență!

Sute de studenți participă de fiecare dată la mult așteptatele consultații dedicate lor, pe care le așteaptă ca pe continuarea de după un cliffhanger. Sunt necesare doar câteva momente de atenție pentru ca materiile studiate să devină cei mai buni prieteni ai tăi!

Nu îți face probleme!

Suntem specializați în anunțarea programului atât pe grupurile de Whatsapp ale seriilor, cât și pe pagina de Facebook SiSC ASE. În plus, îți punem la dispoziție pagina SiSC Tutoring, unde vei avea la îndemână calendarul consultațiilor, materiale ajutătoare, informații, poate chiar și o înregistrare și multe alte surprize.

Ce spui? Ești pregătit să faci binging consultațiilor SiSC Tutoring, aduse pentru studenți de către studenți?

Ștefania-Ioana Marinescu