Bine ați venit

Bine te-am găsit, drag boboc! Probabil încă ești nedumerit cu ceea ce se petrece în facultate și cu tot haosul din jurul ei, însă pentru asta suntem noi aici! În decursul primului tău an, Ghidul Ciberbobocului te va ajuta să fi cu un pas înaintea celorlalți. Un mic sfat din partea mea, nu uita să profiți de orice ocazie care ți se ivește în cale. Așadar, fără alte adăugări, dă start primul episod al studenției tale! Îți urez mult succes în continuare și în tot ceea ce îți propui!

Ionică Marius, Coordonator


Salutare, mic student! Tocmai ce ai intrat într-o lume pe care o așteptai de mult timp, dar care nu credeai că va fi așa de diferită față de tot ceea ce erai obișnuit. E momentul să pășești în această nouă aventură academică, iar Ghidul nostru e aici să-ți fie alături. Chiar dacă începuturile sunt confuze, nu-ți face griji! Cu pasiune și dedicare, vei înfrunta cu brio fiecare provocare! Fii deschis la schimbări și explorează-ți pasiunile! Succes și bucură-te de acest minunat episod al vieții tale!

Gheorghiță Gina, Coordonator


Bine ai venit la facultate, dragă student! Sperăm ca acest nou capitol al vieții tale să fie plin de experiențe definitorii și memorabile! Multe lucruri ți se pot părea greu de înțeles la începutul studenției, dar Ghidul Ciberbobocului va fi salvarea ta în situațiile pe care le vei întâmpina! Cele mai importante aspecte ale vieții de student au legătură cu prieteniile și conexiunile pe care le vei construi, acestea fiind favorabile într-un mediu precum SiSC! Aici îți vei descoperi cu adevărat potențialul și vei crea cele mai frumoase amintiri! Prin urmare, nu lăsa timpul să treacă în defavoarea ta și profită la maximum de acești ani frumoși pe care îi ai la dispoziție! Multă baftă!

Chiscăneanu Răzvan, Președinte SiSC