Unde sa mananci Image

Unde să mănânci?

În timpul fiecărui episod, trebuie să faci și o pauză publicitară, astfel încât să poți să mergi repede să mănânci ceva, fie oferit de către facultate, fie găsești ceva gustos pe cont propriu. În acest articol îți vom prezenta atât cantinele universitare puse la dispoziție de către ASE, cât și o serie de locuri unde poți servi o masă delicioasă fără a cheltui prea mulți bani.

În primul rând, Cantina - Restaurant Cihoschi, situată pe strada Stanislav Cihoschi, numărul 5, chiar lângă facultate, este accesibilă în intervalul orar 12:30 - 15:00. Este important să conștientizezi că în această locație există restricții în ceea ce privește numărul de locuri, deoarece profesorii beneficiază de prioritate în utilizarea acestora.

O altă opțiune disponibilă este reprezentată de Cantina Moxa, găsită pe strada Mihail Moxa, numerele 3-7. Aceasta este deschisă în zilele de luni până vineri, în două intervale de timp distincte: 12:00 - 16:00 și 17:00 - 19:00. De asemenea, ea este deschisă și în intervalul 12:00 - 16:00 în ziua de sâmbătă. Având în vedere că spre deosebire de Cantina Cihoschi, servirea nu se face direct la masă, mâncarea are un preț mai avantajos în această locație.

Dacă vrei să schimbi puțin meniul sau pur și simplu să-ți petreci timpul în oraș cu partenerii de platou, îți recomandăm o serie de locuri în care vei simți perfect atmosfera orașului.

Lente Dionisie Lupu (Strada Dionisie Lupu 78, București)
Indiferent dacă îți dorești să savurezi gustări delicioase la prețuri prietenoase sau să petreci o seară distractivă jucând jocuri de societate alături de prietenii tăi, Lente Dionisie Lupu este alegerea perfectă. În plus, ofertele speciale de miercuri, care includ posibilitatea de a-ți crea propriul burger, sunt doar câteva dintre motivele pentru care considerăm că Lente trebuie să fie pe lista ta de localuri pe care trebuie să le încerci.

Caru’ cu bere (Strada Stavropoleos 5, București)
Dacă ai poftă de o porție de mâncare ca la mama acasă, dar și de o bere rece, atunci Caru’ cu bere este varianta de vis, în special datorită ofertelor de prânz sau chiar a celor destinate studenților.

City grill (mai multe locații)
Îți dorești să schimbi puțin sala de mese a cantinei cu o masă la restaurant, dar fără ca diferența de buget să fie notabilă? Atunci, îți sugerăm să faci o vizită la unul dintre restaurantele din lanțul celor de la City grill, pentru a putea profita de ofertele studențești puse la dispoziție în fiecare zi.

Pizza Hut (mai multe locații)
Pauza publicitară este una scurtă și vrei să găsești ceva cald de mâncare, în afară de veșnicul Luca Tradițional, atunci poți traversa vizavi de facultate, iar la parterul impozantului Hotel Sheraton vei găsi pizzeria celebră, care propune o serie de oferte zilnice, printre care și cea specifică studenților.

Astfel, dacă ești în căutare de opțiuni delicioase și accesibile de luat masa în oraș, există o varietate bogată de localuri care pot satisface gusturile și bugetul fiecăruia, transformând pauza de prânz într-un scurtmetraj de genul aventură gastronomică.

Cosmin Bărbuceanu