Bookster

Din pasiune pentru educație și lectură, Bookster a creat prima platformă care aduce cărțile mai aproape de oameni. Comunitatea noastră a trecut în prezent de 100.000 de cititori care au acces la cele mai bune cărți și la o experiență super faină, iar aproape 1.000 de companii din toată țara le oferă angajaților săi serviciile de livrare și de promovare a lecturii oferite de Bookster.


La Bookster ne-am propus să construim cel mai fain mediu de lucru din România, un mediu în care ești încurajat să experimentezi, să te descoperi și înveți – din cărți, din cursuri, din dezbateri și (mai ales) de la colegi. Bookster este un proiect modern unde istețimea, creativitatea și profesionalismul se întâlnesc cu antreprenoriatul social, flexibilitatea și distracția, un loc unde vii cu drag dimineața și pleci cu greu seara.


Credem că oamenii stau la baza succesului oricărui proiect și de aceea acordăm o atenție foarte mare procesului de recrutare. Vrem să-i selectăm pe cei mai buni oameni care se potrivesc cu valorile noastre: Be Kind, In Love with Bookster, Be Reliable, Work Smart, With a Smile. Pentru noi este foarte important să rezonezi cu valorile, cu echipa și cu misiunea noastră.


Dacă ești pasionat de cărți, educație și lectură, îți dorești să inspiri oamenii și să te dezvolți alături de o echipă de oameni veseli și profesioniști, te încurajăm să aplici pentru un job care aduce valoare atât pentru tine, dar și celor din jur.


Intră pe pagina noastră de cariere ( https://cariere.bookster.ro/) pentru a vedea ce roluri avem acum deschise, iar dacă ai orice întrebare, scrie-ne la cariere@bookster.ro și îți răspundem cu drag.


Read’n’Roll!