Sip & Sale: Sneakers, good vibes, music & drinks la SNKRIND.

Sneaker Industry a devenit de-a lungul anilor unul dintre punctele de referință din lumea pasionaților de sneakers și streetwear. Cei care urmăresc aceste culturi știu că de fiecare dată vor găsi la SNKRIND. cele mai cool modele, o atmosferă unică și evenimente speciale, realizate cu mare atenție și pasiune. Nu degeaba motto-ul nostru este „From passion to industry”.

În ultimul an, magazinele Sneaker Industry din București (Luterană 2) și Cluj-Napoca (Horea 2) au devenit cunoscute și pentru evenimentele organizate săptămânal, cel mai popular fiind de departe Sip & Sale. În fiecare joi seară, gazduim petreceri care deschid weekendul de distracție.

Rețeta e simplă: muzică nice (o să revenim la aspectul ăsta puțin mai jos), oameni pasionati, atmosferă de petrecere și un bar pregătit cum se cuvine, cu o mulțime de băuturi, de la apă plată la long drink-uri, bere, vin și multe altele.

Tocmai ce ti-ai vizat legitimatia pe noul an universitar? Te așteptam in în magazinele noastre din București și Cluj-Napoca unde vei primi o reducere de 10% în baza acesteia!

Revenind la petreceri, în cazul în care ai playlisturi peste playlisturi făcute pe telefon și de obicei ești responsabilul cu muzica în grupul tău de prieteni, te invităm cu drag să ne scrii pe Instagram la @sneakerindustry – suntem mereu în căutare de DJ care să pună muzică la magazinele noastre atât la Sip & Sale cât și la alte evenimente organizate de SNKRIND.

Nu în ultimul rând, urăm tuturor studenților de la ASE și nu numai mult succes în noul an universitar, cât mai multe petreceri și amintiri cool și cât mai puține restanțe :P

See you at our stores!