Bine ați revenit!

Bine te-am regăsit, drag student, pe holurile CSIE! Deja ți-ai creat o grămadă de amintiri frumoase, ai legat noi prietenii și probabil crezi că acum știi cu ce se mănâncă facultatea. Ei bine, oricare ar fi cazul, StudenCSIE este aici pentru a te ajuta, fie că este ultimul tău an și susții licența, că îți faci griji cu privire la stagiul de practică sau că planurile tale de viitor sunt încă tulbure. Nu mai sta pe gânduri și continuă vizionarea celui mai frumos serial din viața ta!

Ionică Marius, Coordonator


Hei, main character! A trecut și această vară și iată-ne tot aici, (din nou) împreună. Chiar dacă este posibil ca după acest an să ni se despartă drumurile, sperăm că îți va veni în ajutor și de această dată StudenCSIE! Pe parcursul acestui an, te așteaptă multe provocări și oportunități de creștere personală și profesională. Dar nu uita, fiecare obstacol se trece cu ajutorul perseverenței! Cu toată dragostea și încrederea în tine, îți urez mult succes în continuare, drag student!

Gheorghiță Gina, Coordonator


Dragă student, bine ai revenit pe holurile CSIE! Chiar dacă anul acesta atenția ta se va concentra asupra echivalării practicii sau pe finalizarea lucrării de licență, informațiile din StudenCSIE îți vor fi de folos indiferent de problema pe care o vei întâmpina. Dacă până în prezent nu ai avut contact cu ideea de voluntariat, timpul încă nu este pierdut! SiSC îți va fi mereu alături și te va aștepta cu brațele deschise pentru a crea împreună cele mai frumoase episoade ale studenției tale! Așadar, îmi doresc ca și în acest an să rămâi perseverent și să continui să muncești pentru visurile tale! Mult succes!

Chiscăneanu Răzvan, Președinte SiSC